U fantastičnoj atmosferi prepunoj zlatnih iznenađenja proslavili smo svečano otvorenje naselja Bel Village na podsljemenskim Mlinovima.

Ekskluzivnom zabavom u zagrebačkim Mlinovima, 18. listopada je javnosti predstavljeno jedinstveno naselje luksuznih vila Bel Village koje donosi sasvim nove standarde života u potpunoj ugodi i svim blagodatima najsuvremenijih tehnologija. Kompleks prekrasnih rezidencijalnih vila oduševio je okupljene goste, među kojima su se našla i brojna poznata imena društvenog života, a prisutne je prigodnim govorom pozdravio investitor Sven-Uwe Ernst.

Ostvarite svoje zlatne snove!

“Ovo unikatno naselje luksuznih vila projektirao je slavni arhitektonski ured Chapman Taylor iz Londona. Opremljene su najmodernijom opremom najprestižnijih svjetskih proizvođača. Nalaze se na top lokaciji. Svi ti elementi čine život u vilama Bel Village zlatnim doživljajem. Zato svima koji sanjaju novi dom u Zagrebu kažem – posjetite Bel Village! Ovdje možete ostvariti svoje zlatne snove!” – naglasio je neumorni Nijemac, veliki zaljubljenik u hrvatske ljepote koji je svoj poduzetni duh već uspješno dokazao kao partner u izgradnji najprestižnije splitske novogradnje Bel Étage.

U znaku zlata i vatre

Zabavu u znaku zlata i vatre obasjao je glas pjevačice Vande Winter, dok su gosti uživali u slasnim delicijama s potpisom kultnog restorana Noel, koktelima koje su pripremali nagrađivani hrvatski barmeni, očaravajućoj raskoši prekrasnih vila za ovu prigodu osvijetljenih kao u najljepšoj bajci te opuštenoj i rasplesanoj atmosferi nesputanog veselja koje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Jedva čekamo uskoro ponoviti ovu feštu!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase