Dok se zemlja odmara u zagrljaju zime, a vi sanjarite o ljetnim druženjima na otvorenom, planiranje izgleda budućeg vrta dobar je način da skratite vrijeme, a istovremeno se i pripremite za koktel zabave toplije sezone!

Veličanstvene i upečatljive, Bel Village vile plijene pozornost elegantnim dizajnom te iznimnom funkcionalnošću. Iako su one kruna posjeda, zelenilo koje ga okružuje kraljevski je plašt koji možete oblikovati i ukrasiti u skladu s vlastitim preferencijama. Uz dovoljno mašte i dobre volje, vrtlarenjem ćete vilu ubrzo pretvoriti u dom, ali i pravo mjesto za relaksaciju. Inspirirajte se!

Odmor nakon napornog radnog dana

Ubrzan život uzima svoj danak – vjerujemo da ste već iskusili umor, kako fizički tako i onaj psihički. Ako ste u potrazi za hobijem koji će vam pomoći opustiti se, a u čijim ćete plodovima moći uživati, vrtlarenje je savršen izbor, a Bel Village idealna lokacija. Svaka naša vila okružena je vrtovima i zelenilom, a, dakako, možete posaditi i sadnice po svom izboru.

Čarobni vrtovi Bel Villagea

Nakon što ste se smjestili u neku od luksuznih vila iz našeg naselja, podrazumijeva se da ćete poželjeti uživati i u njenom jednako ekskluzivnom eksterijeru. Ako je vaš odabir vila Bel Jour, dodatni šarm vrtu svakako će dati i njeni bazeni. Čaroliji ambijenta pridonijet će biljke poput palme i bugenvilije, uz koje će vaš svakodnevni život početi izgledati kao odmor na nekoj ekskluzivnoj svjetskoj destinaciji. No ako ste oduvijek zamišljali kako će vaš vrt krasiti maleni topiarij, uz vješte ruke, puno dobre volje te pokoji grm šimšira, čempresa ili tuje, možete to i ostvariti!

Ako s druge strane želite češće mijenjati izgled svog vrta, prikladnije rješenje su sezonske biljke. Idealan proljetni odabir su lukovice gladiole i tulipana, mombrecija i ljiljana, dok jesen voli amarilis i ciklame.

Bel Village vile donose najbolje od oba svijeta – možete živjeti u gradu, a opet okruženi omiljenim vrstama biljaka!

Uživajte u svom vlastitom travnjaku, rekreirajte duh i tijelo njegujući bilje, a navečer nazdravite čašom pjenušca s prijateljima u hladovini vlastitih stabala!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase