Kako vi zamišljate ljeto u vašem vrtu? Vidite li se već na ugodnim, pomalo spontanim zabavama uz vaš bazen ili više priželjkujete da se vrijeme zaustavi dok se maksimalno razmazite opuštanjem. Uz nekoliko nadopuna u vašem vrtu, obje opcije ljetnog provoda bit će dostojna alternativa čak i najluksuznijem odmoru.

Vrtni krevet

Ako ste tip osobe koja se odmara tako da se doista odmara, onda vam je lješkarenje na suncu jedan od omiljenih ljetnih načina opuštanja. Pritom, moramo paziti da se suncu ne izlažemo pretjerano. Kako biste pronašli savršenu ravnotežu između boravka na suncu i u hladu, možete odabrati doista odvažan komad namještaja za vaš vrt – krevet. U njemu se možete bezbrižno odmarati na otvorenom, uz knjigu ili osvježavajući koktel, dok vam hlad stvaraju tekstilni krov i zastori kroz koje nježno prolazi povjetarac. Navečer će vam biti teško odvojiti se od ovog ambijenta, stoga se nemojte čuditi ako tu koji put i prespavate. Priznajte da se već vidite u ovom carstvu ugode okruženom opuštajućim zelenilom!

Vlastiti koktel bar

S druge strane, ako ste pak osoba koja voli odmor provoditi zabavljajući se u društvu, sigurno ste više puta razmišljali o vlastitom koktel šanku. U hladovini vašeg vrta, tik do bazena, postavite koktel bar po svom ukusu. Tako ćete uvijek biti spremni za spontana okupljanja, ali i za detaljno isplanirane zabave uz bazen ili u vrtu. Možete mu pridružiti i višenamjenski roštilj za iskušavanje novih i egzotičnih kombinacija okusa koje ćete pridružiti osvježavajućim napicima. Naravno, uvijek ga možete koristiti i kada ste sami. Vrt je vaš, iskoristite ga maksimalno u svakoj prigodi i u svakom trenutku.

Opustite se i uživajte, zaslužili ste!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase