Kad vam krenu zazubice, nezaboravan obrok čeka vas na samo nekoliko minuta ugodne šetnje. Trebate samo poželjeti!

Ugoda je riječ koja najbolje opisuje opisuje život u naselju Bel Village, gdje smo svaki centimetar životnog prostora projektirali za vaš potpuni užitak luksuznog stanovanja. Ugoda, dakako, uključuje i užitak u kuhanju i blagovanju, jer za vas smo dizajnirali kuhinje na kojima vam mogu pozavidjeti i profesionalni chefovi te blagovaonice u kojima je sve podređeno radosti okupljanja i zajedničkog druženja. No, što sa sobom kad vam se stvarno ne da kuhati i kad poželite da se malo o vama brinu onako kako se i vi uvijek brinete za druge? Mlinovi su prava gastronomska oaza u kojoj samo trebate poželjeti kako želite da vas razmaze. Ovo je naš izbor triju vrhunskih restorana u neposrednoj blizini vaše vile. Ne trebate čak ni paliti automobil da za samo nekoliko minuta uživate u vrhunskim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje!

Papavero, Mlinovi 85a

Nedavno otvoreni Papavero u kratkom je vremenu postao prava senzacija za ljubitelje talijanske kuhinje. Vlasnici restorana, Slavonka Ana i Talijan Pasquale, svojim gostima nude samo najbolje sastojke. Tijesto njihove pizze pravljeno je samo s prirodnim kvascem i brašnom dobivenim mljevenjem cijelog zrna kamenim mlinom, što se itekako osjeti pri svakom neodoljivom zalogaju. Osim pizza posve jedinstvenog okusa, u Papaveru vas očekuje šarolik izbor talijanskih specijaliteta reintegriranih u hrvatsku kuhinju, ali i vrhunska ponuda slastica. Sve to na samo nekoliko minuta hoda od vaše vile!

Šestinski lagvić, Prilaz Kraljičinom zdencu 12

Uželite li se tradicionalne hrvatske kuhinje, nikako ne smijete zaobići Šestinski lagvić. Restoran je to duge tradicije kojim dominira golema terasa s koje se pruža nezaboravan pogled na hrvatski glavni grad. Uživajte u vrhunskim jelima s roštilja i ražnja, ali i tjestenini, kruhu ispod peke, savijačama i nezaobilaznim štruklima koji se pripremaju u restoranu kuhinje po drevnim autohtonim receptima. 

Okrugljak, Mlinovi 28

Kultni Okrugljak diči se epitetom jednog od “najzagrebačkijih” restorana, a otvoren je već punih sto godina! Sve najbolje u hrvatskoj gastronomiji zastupljeno je u Okrugljaku, okupljalištu koje je odavno postalo neizostavnim dijelom kulture zagrebačkog gradskog života. Nabrajati beskonačan niz vrhunskih tradicionalnih specijaliteta ovog vrhunskog restorana uzaludan je posao, zato vam preporučujemo da ga čim prije i osobno posjetite i oduševite se, baš poput generacija i generacija starih i mladih Zagrepčana koji u Okrugljaku slave sve svoje važne i radosne zajedničke trenutke.

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase