Bel paire - Villa 3A

Villa 3A

U predivnom ste dnevnom boravku. Upijate ugodu luksuza dok iz dječjih soba na katu jedva čujno dopiru zvuci radosti i veselja. Znate da je sve kako treba biti i neometani ikakvim stresom vanjskog svijeta uživate u životu kakav oduvijek zaslužujete. Čestitamo!

Vila Bel Paire sastoji od dva stana simetričnog tlocrta koji pružaju maksimalnu udobnost i privatnost. Tri etaže vašeg doma idealno raspoređuju prostor u skladne cjeline u kojima možete uživati u društvu i obiteljskim okupljanjima ili se odmarati u miru i tišini. Glavna spavaća soba na drugom katu s izlazom na prostranu terasu oaza je u kojoj vlada luksuz i potpuna intimnost, dok vaši ukućani ili gosti uživaju u prekrasnim spavaćim sobama na prvom katu.

Jednom kad se spustite u prizemlje, po tko zna koji put oduševit će vas sklad vaše dnevne sobe, profesionalno opremljene kuhinje i blagovaonice stvorene za uživanje u zajedničkim trenucima s onima do kojih vam je najviše stalo. Zakoračite prema vrtu, mmm, njegovana elegantna hortikultura vratit će vas u život svojim energizirajućim aromama.

Luksuzna elegancija i praktičan komfor prate vas na svakom koraku jer u vili Bel Paire sve je baš onako kako zaslužujete, baš onako kako treba biti u mjestu koje se zove vaš dom.

  • Ukupna površina
    331 m2
  • Stambena površina
    198,5 m2
  • Orijentacija
    SJEVEROISTOK