Ako se želite uvjeriti koliko neodoljivo može izgledati unutrašnjost vašeg savršenog doma, posjetite našu prekrasnu oglednu vilu broj 5!

Donedavno znano kao Grad duhova, naselje Mlinovi Hills godinama je figuriralo kao metafora poduzetničke grandomanije: od bombastično najavljivanog projekta nastao je postapokaliptični pejzaž velebnih urbanih ruševina. Četiri godine kasnije, opustjeli Grad duhova pretvorio se u najživlju lokaciju u gradu s istinski prestižnim novim naseljem koje već na prvi pogled očarava skladnom arhitekturom, a sada osvaja i vrhunski uređenim interijerima.

Od Špine do lokomotive

Kako bismo budućim vlasnicima i zainteresiranim posjetiteljima pokazali našu viziju savršeno uređenog interijera, u potpunosti smo opremili jednu od vila. Riječ je o vili kategorije Bel Jour koju smo u suradnji s našim partnerima iz Špine XXL, vodeće hrvatske tvrtke za opremanje interijera, ukrasili najmodernijim detaljima prestižnih svjetskih proizvođača. Mislilo se doista na sve. Masivna vrata proizvod su talijanske tvrtke Dierre, dok su prozori izrađeni od hrastovine s troslojnim argonom punjenim staklom.

Najfiniju španjolsku keramiku osigurala je Porcelanosa, upečatljivi mozaik potpisuje L’Antique Colonial, slavine i kupaonska oprema su iz kolekcije Philippe Starck Organic, za rasvjetu se pobrinuo Ingo Maurer, profesionalne kuhinje dolaze s potpisom COPA Life Italy, bijelom tehnikom Miele i šarmantnim lusterima Campari Light, blaguje se na njemačkim dizajnerskim stolovima Asco Mono od punog drva, na nagrađivanim kaučima Jalis njemačke tvrtke Core uživa se u savršenom zvuku iz vrhunskih uređaja Bang & Olufsen – televizora Beovision Eclipse od 163 inča i zvučnika Beolab – a kako bi ugoda uistinu bila potpuna, od bazena u vrtu opremljenom belgijskim namještajem do rooftop terase na krovu vile nije potrebno ni hodati jer sve vile imaju ugrađena bešumna dizala ThyssenKrupp.

Dom za poželjeti

Ukratko, dom za poželjeti, zato ni ne čudi da naselje Bel Village već privlači zainteresirane Zagrepčane, ali i brojna veleposlanstva. Uostalom, posjetite nas, prošetajte fantastičnim interijerima naše vile broj 5 – i osjetite kako izgleda život za 10. Sada ga možete imati samo za sebe…

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase