Bila je to zlatna večer za pamćenje…

Zlatni konfeti letjeli su zrakom, zlatni listići presijavali su se u čašama pjenušca, zlatni glas Vande Winter oduševljavao je posjetitelje zlatnim hitovima iz nekog prohujalog doba, strateški razbacani zlatni akcenti na svakom su koraku potencirali dojam svečarskog glamura, da, ta prekrasna zlatna večer doista je opravdala temu “Golden Housewarming Party i prekrasne vile naselja Bel Village već na prvi pogled predstavila kao zlatan izbor za sve koji od svog novog doma traže ono najbolje, najudobnije, tehnološki najnaprednije i u svakom pogledu – najzlatnije.

Do posljednjeg detalja dotjerana ogledna vila broj 5 te je večeri 18. listopada ugostila naše brojne uglednike koji su uživali u fantastičnoj zabavi, vrhunskim specijalitetima prestižnog restorana Noel i originalnim koktelima nagrađivanih domaćih koktel majstora, ali luksuzna vila broj 5 ipak je bila prava zvijezda večeri.

Vile za zlatni život

Ugrađeno bešumno dizalo cijele je večeri prevozilo znatiželjnike od bazena u vrtu do otmjene terase na krovu gdje je popularna DJ Rea puštala najveće plesne hitove, pod rasvjetom prekrasnih Campari Plus lustera u kuhinji za profesionalne chefove točila su se vrhunska francuska vina, a iz hodnika vile odjekivali su oduševljeni uzdasi gostiju koji su upravo otkrili neku novu prostoriju ili neko novo čudo smart home tehnologije koja stanarima naselja Bel Village ponosno stoji na raspolaganju. Uostalom, neka vam naši gosti sami kažu kako su se proveli te zlatne večeri.

Pogledajte naš video, a ako želite razgledati i ove prekrasne vile – već sada možete dogovoriti obilazak naselja Bel Village u terminu koji vam najviše odgovara.

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase