Kupnjom luksuzne vile iz snova u naselju Bel Village čarolija lagodnog stanovanja može započeti, a kako bi vam svaki novi dan uistinu bio čaroban, pouzdajte se u čarobne ruke naših vrhunskih stručnjaka za uređenje interijera!

Za sebe poželite najbolje


Sve prekrasne vile naselja Bel Village prodaju se u visokoj roh bau fazi, što znači da su spremne za useljenje, ali interijeri nisu uređeni, već je u unutrašnjosti vila postavljena samo bazna oprema. Dakako, pošto je ovo ipak Bel Village, bazna oprema sačinjena je od vrhunskih tehnoloških dostignuća, kao što su sustavi nadzora Gira KNX, dizala Thyssen Krupp, podno grijanje Danfoss, bojleri Viessmann, grijači Jaga, klime Mitsubishi, ventilacijski sustavi MAICO, oprema za bazene Busatta Piscine ili pak Holz-Schiller prozoriod troslojnih hrastovih i borovih profila pa se ne može baš reći da useljavate u gola četiri zida. No, želite li svoj novi životni prostor oplemeniti i vrhunskim unutarnjim uređenjem, naš uhodan i dokazivanja željan tim jedva čeka da vas oduševi svojim kreativnim rješenjima i portfeljem ponude najeminentnijih svjetskih proizvođača.

Vaša kućica, vaša slobodica

Ne trebate vjerovati praznim obećanjima: u fotogaleriji se i sami možete uvjeriti kako smo u suradnji s našim partnerima iz Špine, vodeće hrvatske tvrtke za uređenje interijera, opremili našu oglednu vilu Bel Jour 5. No, vaša kućica je vaša slobodica, što znači da se pri uređenju svake od vila rukovodimo isključivo željama i sklonostima njenih vlasnika. Bez obzira jeste li pankeri ili klasičari, minimalisti ili maksimalisti, ljubitelji prirodnih ili sintetičkih materijala, poklonici shabby chica ili feng shuia, možete biti sigurni da će naši eksperti preokrenuti tržište naglavce kako bi svaki centimetar vašeg životnog prostora odisao isključivo vašim životnim stilom.

Prihvaćamo izazov!


Zato samo naprijed, suočite nas sa svim svojim željama, čak i onima za koje mislite da su nerealne, neizvedive i potpuno nemoguće. Živimo za takve izazove!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase