Preplivajte sve brzace svakodnevnog života dok iz vašeg tijela isparavaju nepoželjni toksini. Dobrodošli u svoj vlastiti spa!

Zimi Finci vole dugo uživati u sauni pa se baciti u hladni snijeg ili skoro zaleđeno jezero, što je sjajna navika za izbacivanje toksina, pospješivanje imuniteta i održavanju dobre prokrvljenosti tijela u dugim zimskim danima. U Bel Villageu ne vladaju tako ekstremni vremenski uvjeti, ali to ne znači da ne radimo na stvaranju dobrih navika…

Navečer za dobar san

Vraćate se s napornog poslovnog puta. Vrat vam se već gotovo ukočio, jedva čekate izuti cipele, a pomalo vas brine i onaj neugodni zimski osjećaj iritacije u grlu. Parkirate se u svojoj garaži, ali prije nego što uopće otključate ulazna vrata, zadnjim atomima snage protegnete umorne noge do svog prekrasnog vrta i uključite svoju vlastitu finsku saunu. Dok iz poslovnog odijela uskačete u udobne papuče i kućni ogrtač, ona je već zagrijana i spremna da vam odagna sve brige ovog svijeta. Napokon dišete punim plućima dok toksini izgaraju u pari s opuštajućom aromom eukaliptusa ili vašeg omiljenog citrusa… Zar je već prošlo 15 minuta?

Izlazite iz saune i skačete u bazen. Preplivate dvije-tri dužine i već ste tako fino revitalizirani da komotno možete nastaviti gdje ste stali s poslom, ali vi nastavljate plivati dok se ne probudi svaki usnuli mišić vašeg tijela. Pa još jednom u saunu pa još jednom u bazen. OK, možda još jednom, zašto ne?

Ujutro za još bolji dan

Ujutro rastvarate zavjese i otvarate široku staklenu stijenku svog ultramodernog dnevnog boravka – hop, i već ste u bazenu! Kako divan način da započnete dan. Razbuđeni svježinom vode u bazenu, u sauni se zagrijavate na optimalnu radnu temperaturu. Spremni ste za sve nove izazove!

A onda napokon vikend. Sunčano nedjeljno poslijepodne dušu je dalo za vrtnu zabavu s najdražim prijateljima. Ispijate hladne koktele i vruće napitke na bazenu, opuštate se dugim lijenim razgovorima u sauni kojom se razliježe opojni miris mente, dok se na roštilju priprema slasna zakuska… Da, možete se naviknuti na ovo. A i zašto ne biste?

Ovo je vaš život, ovo je vaš Bel Village.

Posljednji članci

20.03.2020

Vrijeme je za proljetni makeover doma!

19.02.2020

Dobrodošli za Bel Village šank!

12.02.2020

Romantika počinje iznutra – u vašem prekrasnom domu!

30.01.2020

Vrtovi za poželjeti