Preplivajte sve brzace svakodnevnog života dok iz vašeg tijela isparavaju nepoželjni toksini. Dobrodošli u svoj vlastiti spa!

Zimi Finci vole dugo uživati u sauni pa se baciti u hladni snijeg ili skoro zaleđeno jezero, što je sjajna navika za izbacivanje toksina, pospješivanje imuniteta i održavanju dobre prokrvljenosti tijela u dugim zimskim danima. U Bel Villageu ne vladaju tako ekstremni vremenski uvjeti, ali to ne znači da ne radimo na stvaranju dobrih navika…

Navečer za dobar san

Vraćate se s napornog poslovnog puta. Vrat vam se već gotovo ukočio, jedva čekate izuti cipele, a pomalo vas brine i onaj neugodni zimski osjećaj iritacije u grlu. Parkirate se u svojoj garaži, ali prije nego što uopće otključate ulazna vrata, zadnjim atomima snage protegnete umorne noge do svog prekrasnog vrta i uključite svoju vlastitu finsku saunu. Dok iz poslovnog odijela uskačete u udobne papuče i kućni ogrtač, ona je već zagrijana i spremna da vam odagna sve brige ovog svijeta. Napokon dišete punim plućima dok toksini izgaraju u pari s opuštajućom aromom eukaliptusa ili vašeg omiljenog citrusa… Zar je već prošlo 15 minuta?

Izlazite iz saune i skačete u bazen. Preplivate dvije-tri dužine i već ste tako fino revitalizirani da komotno možete nastaviti gdje ste stali s poslom, ali vi nastavljate plivati dok se ne probudi svaki usnuli mišić vašeg tijela. Pa još jednom u saunu pa još jednom u bazen. OK, možda još jednom, zašto ne?

Ujutro za još bolji dan

Ujutro rastvarate zavjese i otvarate široku staklenu stijenku svog ultramodernog dnevnog boravka – hop, i već ste u bazenu! Kako divan način da započnete dan. Razbuđeni svježinom vode u bazenu, u sauni se zagrijavate na optimalnu radnu temperaturu. Spremni ste za sve nove izazove!

A onda napokon vikend. Sunčano nedjeljno poslijepodne dušu je dalo za vrtnu zabavu s najdražim prijateljima. Ispijate hladne koktele i vruće napitke na bazenu, opuštate se dugim lijenim razgovorima u sauni kojom se razliježe opojni miris mente, dok se na roštilju priprema slasna zakuska… Da, možete se naviknuti na ovo. A i zašto ne biste?

Ovo je vaš život, ovo je vaš Bel Village.

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase