Smart living

Dopustite vašem novom domu da vas razmazi čudima najnaprednije tehnologije koja se brine da živite u vrhunskom luksuzu

SMART HOME SUSTAV

Gira KNX sustav instaliran je u svim vilama i osnova je za sve elemente pametne kuće, poput grijanja, ventilacije, automatskih roleta, osvjetljenja, audio sustava, sigurnosti i zaštitnih programa. Pristup kućama i alarmni sustav reguliran je Gira KNX sustavom skeniranja otiska prsta. Video nadzor s HDD snimkama pokriva cijelu kuću i okoliš. Sva električna oprema (prekidači, utičnice) također je od kompanije GIRA.

HVAC

Sustavi za grijanje i ventilaciju u naselju Bel Village pomno su odabrani kako bi pružili maksimalnu kvalitetu, trajnost i pouzdanost. Svaki je sustav odabran zbog svojih vrhunskih performansi, poput Viessmann bojlera, Jaga grijača, Danfoss podnog grijanja, Mitsubishi klime, ventilacijskog sustava MAICO i Geinog sustava isušivanja zraka za spa zone i unutarnji bazen.

BAZENI

Oprema za bazene nabavljena je od renomiranog branda Busatta Piscine, a sustavi za filtriranje i čišćenje bazena usklađeni su s najstrožim ekološkim normama. Svi bazeni opremljeni su RGB rasvjetom povezanom sa smart home sustavom. Vanjski bazeni opremljeni su preljevnim rubovima koji osiguravaju kontinuiranu čistoću vode.

Uz bazene se nalaze i vanjski tuševi. Unutarnji bazeni opremljeni su sustavom za plivanje kontra struje i whirlpool opremom. Grijanje bazena također je integrirano u smart home sustave i ugrađeno je u sve unutarnje bazene. Prema zahtjevu, moguće je ugraditi ga i u vanjske bazene. Svi bazeni opremljeni su robotskim čistačima za dno i stijenke bazena.

DIZALA

U vilama su ugrađeni najnoviji Thyssen Krupp modeli dizala. SYNERGY Bluedizala po prvi su puta u vilama Bel Village ugrađeni u Hrvatskoj. Neke vile imaju SYNERGY S1 dizala, nagrađena za najbolji dizajn na natječaju Muzeja arhitekture i dizajna u Chicagu 2010. godine.

Sva dizala složena su u Njemačkoj i imaju A-razred energetske učinkovitosti. Najnoviji modeli dizala SYNERGY Blue mogu reciklirati energiju i vratiti je u energetski sustav. Sva dizala imaju iznimnu kvalitetu zvučne izolacije.

PROZORI I FASADE

Prozori su izrađeni od troslojnih laminiranih hrastovih i borovih profila (89 mm) proizvođača HOLZ-SCHILLER G.m.b.H. Za bolju izolaciju i trajnost koriste se visoko učinkoviti aluminijski sustavi s termoizolacijom od Gutmanna.

Low-e staklo osigurava superiornu termalnu i zvučnu izolaciju. Skriveni sistem za otvaranje i zatvaranje MACO I Siegenia-Aubi daje elegantniji izgled prozorima. Ugrađene rolete i zasloni pokreću se motorima THYSSENALUKO i VBH.