Poimanje romantike razlikuje se od pojedinca do pojedinca. Bilo to cvijeće, svijeće, doručak u krevet ili jednostavne poruke za dobro jutro ostavljene na hladnjaku, svemu je zajednički cilj razveseliti osobu koju volite.

Romantične večeri ne moraju nužno podrazumijevati izlaske ili luksuzna putovanja, podjednaka atmosfera može se stvoriti i kod kuće, a vile Bel Village idealna su scenografija za takav scenarij…

Druženje ispred kamina

Relaksirajući prizor rasplamsale vatre u kaminu uz zvukove laganog pucketanja idealna je podloga za predivnu romantičnu večer. Za topli ugođaj koji će grijati tijela dok ljubav grije srca potrebne su samo dvije zaljubljene duše i boca kvalitetnog vina ili šampanjca. Večer se može upotpuniti kušanjem različitih sireva ili, još bolje, najfinije čokolade koja će razveseliti svačije nepce.

Romantika pod zvijezdama

Zvijezde se brinu za nenadmašnu romantiku, a uz mekanu dekicu i hranu pripremljenu s ljubavlju vaša će rooftop terasa postati poprište najromantičnijeg noćnog pikniku. Gugutanje pod vedrim nebom učinite nezaboravnim iskustvom čitanjem ljubavnih pisama, gledanjem starih fotografija ili prepričavanjem veselih uspomena koje su na vas ostavile značajan trag.

Privatna zabava kod bazena

Zabava na bazenu može se činiti kao ideja za veći broj ljudi, ali jednako zabavna – i neusporedivo romantičnija – može biti i ako se radi samo o dvije osobe. Za tu prigodu može se probati nešto novo poput igre uloga ili rekonstrukcije prvog susreta. Otmjena haljina ili odijelo dat će glamur večeri, a kupaći kostim ispod fine odjeće otkrit će i vaš avanturistički duh. Nakon noćnog kupanja, ne moramo vam crtati u kakvom će se smjeru razvijati večer…

Koji god izbor vam se činio najprivlačnijim, ljubav je jedini sastojak koji ne smijete smetnuti s uma. Podijelite je sa svojom voljenom osobom i uživajte u najromantičnijem danu u godini!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase