Uživanje u svom zelenom kutku, još ako je riječ o raskošnoj Bel Village vili, idealna je aktivnost ovog proljeća. Carpe diem - dvorišno izdanje!

Jutarnja kavica – pozdrav suncu

Svaki pravi hedonist svoj dan započinje najdražom šalicom kave i bogatim doručkom. Umjesto u kuhinji ili boravku, budite na otvorenom, a dvorište je idealna lokacija, osobito ako imate uređeni kutak sa stolom i stolicama kao u Bel Village vilama. Uz prve zrake sunca i ispijanje kave, bit će to apsolutni gušt. Dekica, kava ili topli čaj (ovisno o tome što je vaš eliksir), solo ili u dobrom društvu – nećete požaliti. Ako vam to zvuči primamljivo, navijte budilicu sat vremena ranije i već sutra baš vi možete biti taj jutarnji hedonist. Tko rano rani, dvije sreće grabi!

Popodnevna fjaka

Vikendi su kao stvoreni za totalnu relaksaciju, a proljeće nudi mogućnost boravka vani. Zahvaljujući modernoj tehnologiji i grijačima u bazenu, plivanje ili jednostavno opuštanje u vodi moglo bi napuniti baterije. Ako volite svoj mir, pripremite si omiljenu knjigu, najdraže piće, sezonsko voće i zavalite se u udoban naslonjač ili, još bolje, viseću ljuljačku i neka vas literarno djelo odvede u neki drugi svijet. Za one željne aktivnosti, dvorište može postati vaša privatna teretana ili DYI radionica ako ste spretni i rad vas opušta.

Večernja chill zona

Zalazak sunca gdje se crvene i žute nijanse rasipaju u prostoru… Ovo može biti scenografija za romantičnu večeru za dvoje na terasi ili kulisa večeri društvenih igara s ekipom. Zaigrajte se i postanite koktel majstor, isprobavajte recepte i pića. A kad se umorite, spavaća je soba na svega nekoliko koraka. Svoj na svome!

Najbolja stvar kod uređenog dvorišta ili terase mogućnost je prilagodbe. Bilo da ste u pidžami i ispijate kavu, potpuno sređeni za romantičnu večeru ili pak u kupaćem kostimu, odluka što ćete činiti je na vama bez da morate unaprijed planirati ili nekamo ići.

Posljednji članci

31.12.2021

Trendovi u dizajnu interijera u 2022. godini

23.12.2021

Uradi sam: 3 sjajne ideje za božićne dekoracije

30.11.2021

Kako urediti stol za svečani ručak ili večeru

24.11.2021

Male tajne odabira idealne sofe