Zimski dani u Mlinovima lijepi su i čarobni, a još su ljepši kada ih provodite uz smirujuću vatru iz kamina.

Kamini, tko ih ne bi volio? Nekad davno predstavljali su glavni izvor topline u četiri zida, a danas upotpunjuju i uljepšavaju mnoge moderne interijere te predstavljaju savršenu kulisu za opuštanje i okupljanje u hladnim zimskim danima. Naravno, i u Bel Villageu možete uživati u toplom ugođaju tradicije!

Mjesto za toplu idilu

U prostranom dnevnom boravku vile Bel Jour očekuje vas njegovo veličanstvo – impozantni crni kamin koji se proteže cijelom visinom zida, savršeno uklopljen u prostor koji ga okružuje. Bez sumnje, čim ga ugledate, odmah ćete osjetiti poriv da naložite vatru i uživate u neodoljivim zvucima pucketanja ognja.

Ali nemojte toplu idilu zadržati samo za sebe! Okupite svoje najmilije, privucite naslonjače ili razvucite dekice (još bolje!) te pretvorite prostor ispred kamina u mjesto za druženje i ugodne razgovore. Imate pri ruci društvene igre poput šaha ili Monopolyja? Odlično, atmosfera će samo još više živnuti!

Party je uz kamin

Hoćete li uz vatru pijuckati neko kvalitetno vino ili topli čaj s cimetom, grickati ukusne kolačiće ili kanape sendviče – izbor je na vama (i vašim gostima). Za pun doživljaj pobrinite se za ugodnu glazbenu kulisu, a na televizor ili laptop pak zaboravite. Jedini ekran koji vam treba je stakleno okno kamina kroz koje možete promatrati gotovo hipnotičku igru plamenova.

Naravno, ovakav scenarij posebno je prikladan za vesele božićne dane, pogotovo u trenucima kada se otvaraju darovi, ali i za miran doček nove godine u krugu bliskih ljudi. Uostalom, zašto uopće partijati po hladnom gradu i probijati se cijelu noć kroz gužvu, kada se možete bezbrižno ispružiti ispred modernog kućnog ognjišta?

A u onim trenucima kada ste sami u tišini svog luksuznog doma, kamin će vam biti najbolji prijatelj, zajedno s dobrom knjigom, zanimljivim časopisom ili slušalicama u kojima se vrti najdraža playlista. Najbolji načini opuštanja su ionako oni najjednostavniji.

Živio kamin!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase