Mlinovi

Bel Village je smješten u elitnom zagrebačkom rezidencijalnom kvartu Mlinovi na pomno odabranoj lokaciji samo četiri kilometra od centra grada

Ljepota pogleda i osjećaj savršenog mira

Bel Village je smješten u elitnom zagrebačkom rezidencijalnom kvartu Mlinovi, na pomno odabranoj lokaciji u neposrednoj blizini parka prirode Medvednica, samo četiri kilometra od centra grada. Blage padine ovog kvarta iznimno su ugodno i opuštajuće mjesto za život.

U savršenom miru i gotovo pastoralnoj idili, sa svoje terase uživat ćete u očaravajućem pogledu na Medvednicu i slikovita okolna brda i naselja. Mlinovi su rezidencijalna četvrt koja se gotovo u potpunosti sastoji od privatnih vila i stambenih niskogradnji, gdje ništa ne remeti ljepotu pogleda i osjećaj savršenog mira.

Glavna cesta koja vodi izravno prema centru Zagreba u neposrednoj je blizini naselja, a vile su smještene na brežuljku okrenutom prema sunčanom jugozapadu koje stanovnicima omogućuje maksimalno iskorištavanje dnevnog svjetla.

Vrhunska lokacija, savršena prometna povezanost, najnaprednija tehnologija i bezvremenska arhitektura čine Bel Village luksuznim naseljem za neusporedivu kvalitetu života.

 

Kvaliteta života kakvu zaslužujete.