Planirate preseliti u Zagreb i tražite mjesto za novi početak? Ili već živite u metropoli, ali shvatili ste kako je vrijeme za promjenu kvarta? Oba scenarija imaju samo jedan najbolji ishod: život u Mlinovima!

U Mlinovima ćete imati dojam da se svako jutro budite u okruženju prave pastorale

Mlinovi su naselje smješteno na južnim obroncima Medvednice, a svoje ime duguju vodenicama koje su se nekad gradile uz potok Kraljevec. Planina, potoci… zvuči poput neke prirodne idile? Upravo tako! Kako se nalaze podno Sljemena, Mlinovi su savršena lokacija za sve one koji se žele skrasiti u blizini zelenila i prirode, ali i one koji vode računa o zdravom i aktivnom životu, jer mjesta za rekreaciju na svježem zraku ne nedostaje. Vikendi će vam biti zasigurno ispunjeni istraživanjem planinarskih staza na Sljemenu – nakon čega slijedi, a što drugo nego jedan dobar ručak u nekom od planinarskih domova. Ljubitelji zimskih radosti posebno će doći na svoje, jer žičare i skijaške staze su praktički “u susjedstvu”, dok će ljetni mjeseci biti puno izdržljiviji, zahvaljujući nižim temperaturama na sljemenskom području.

Mlinovi su savršena lokacija za sve one koji se žele skrasiti u blizini zelenila i prirode

Najbolje od dva svijeta

Ono što je najbolje, sve blagodati urbanog života su vam nadohvat ruke, jer Mlinovi su tek 4 km udaljeni od Trga bana Jelačića. Kako je glavna cesta koja vodi do centra Zagreba vrlo blizu naselju, uvijek se možete spontano odlučiti za odlazak u kino, kazalište, izložbu ili večeru u novom hit restoranu. Lokacija je pogodna i za ugodan obiteljski život, kako zbog blizine gradskih vrtića i škola (OŠ Šestine udaljena je tek 500 m od naselja), tako i zbog sigurnog i mirnog okruženja za odrastanje djece.

Mlinovi su dovoljno blizu gradskim uzbuđenjima, a opet dovoljno daleko od gužve, pa ćete imati dojam da se svako jutro budite u pravoj pastorali. To je život koji donosi najbolje od dva svijeta!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase