Život u Bel Villageu donosi mnoge lijepe stvari, a jednu od njih posebno ćete cijeniti tijekom vrućih dana. Pljus, buć - vrijeme je za osvježenje u vlastitom bazenu!

Bazen podiže dom i životni prostor na jednu sasvim novu razinu, a njegove prednosti posebno dolaze do izražaja tijekom dugog toplog ljeta…

Rekreacija i plivanje – sada i bilo kada

Bilo rano jutro ili kasna večer, bazen je tu uvijek za vas! Drugim riječima, kada god osjetite potrebu za plivanjem i ronjenjem, odnosno malo zdrave rekreacije na vodi, dovoljno je da prošećete do svog dvorišta i prepustite se omiljenoj tjelesnoj aktivnosti.

Osvježenje nadohvat ruke

Kada vam je bazen pod nosom, ne morate putovati do mora, rijeke ili javnog bazena kako biste se rashladili i osvježili. Da, da, jasno nam je da kućni bazen ne može zamijeniti plažu, miris mora i šum valova, ali za vrijeme ljetnih žega bit će vam neizmjerno drago što se nalazi na par koraka od vas.

Opuštajuća oaza u dvorištu

Uz svoj bazen možete napraviti pravu malu ljetnu oazu. Dovucite udobne ležaljke, složite omiljeni koktel, ispružite se koliko ste dugi i široki – i neka opuštanje započne! Ponovite svaki dan po više puta, sami ili u društvu drage osobe. Što pak kažete na roštiljanje vikendom uz bazen? Znali smo da će vam se ideja svidjeti.

Nema gužve ni nervoze

Bazen je tu samo za vas (i vaše najmilije). Nema gužvi kao na plaži, nema vike ni buke, niti gomile plivača koji ulaze ili skaču u vodu iz svih smjerova. Zaboravite na bilo kakvu nervozu, u dvorištu vas svakodnevno čeka savršeni ljetni zen.

Savršena kulisa za vaše rituale

Ljeti premjestite svoje omiljene rituale uz bazen. Doručak i kava uz bazen? Zašto ne? Bazen je i savršena kulisa za čitanje dobre knjige, slušanje glazbe, duge telefonske razgovore s prijateljima… Ma sve vam je jasno! Naravno, nonšalatno namakanje nogu u vodi dok se bavite sitnicama koje život znače sasvim se podrazumijeva.

Opustite se i prepustite se vodenim radostima u Bel Villageu!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase