Priznajte, kada biste radili ljestvicu najdražih mjesta u vašem domu, kuhinja bi se našla na visokoj poziciji. U kuhinji mnogi započinju jutro, iz nje se šire zamamni mirisi, ona je mjesto u kojemu nastaje radost te predstavlja tvornicu malih i velikih gastronomskih užitaka. Međutim, kuhinja je danas postala i mjesto gdje stanuje high-tech tehnologija.

Kuhinje su od davnina pune pomagala za pripremanje i čuvanje hrane, ali moderno doba donijelo je neke zgodne stvarčice koje su sve učinile bržim i lakšim. Što kažete na pametni hladnjak s ugrađenim zaslonom na dodir pomoću kojeg možete isplanirati obroke, surfati internetom i naručiti namirnice? Nekad futuristička tehnologija, sada je već stvarnost!

Nova dimenzija kuhinje

Perilice za suđe, multifunkcionalni mikseri, aparati za pripremu kave, razna kuhala i mjerne vage samo su neki od svakodnevnih kućanskih uređaja koji su dobili digitalnu komponentu, postali interaktivni i unijeli neku novu dimenziju u naše kuhinje.

Danas živimo u svijetu kada vam štednjak može poslati obavijest na mobitel da je ostao uključen, a domovi su opremljeni pametnim tehnologijama pomoću kojih kućanske uređaje možete kontrolirati na daljinu uz samo nekoliko klikova. Naravno, vile Bel Village također su opremljene po principu pametne kuće kako bi vam pružile maksimalan luksuz u skladu s modernim vremenima.

Kuharice na ekranu

Usporedno s novim trendovima, promijenile su se i neke naše navike u kuhinji. Naše bake i mame nekad su skupljale kuharice i zapisivale recepte u bilježnice, dok “milenijalske” generacije danas često kuhaju uz smartphone ili tablet uređaje, čiji ekrani mogu u trenutku postati prozor u svijet nepresušne kulinarske inspiracije. Kuhinja budućnosti postala je kuhinja sadašnjosti – i moramo priznati da nam se jako sviđa.

Kuhajte uz pomoć pametne tehnologije i uživajte u čarima kulinarstva na moderan način. Klik, klik i dobar tek!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase