Koliko luksuza želite u svom svakodnevnom životu? Vaša želja je naša zapovijed!

Postoje bazeni za koje ne morate plaćati ulaznicu, teretane za koje ne morate uplaćivati članarinu, spa centri koji su uvijek za vas otvoreni, vidikovci na koje se ne morate satima penjati, lounge barovi u kojima ćete uvijek dobiti zalogaj po svom ukusu i koktel baš po svojoj želji kad god ga poželite. Sve to, ali i još puno, neopisivo puno više čeka vas u vašem novom domu na rajskoj lokaciji u Mlinovima pod obroncima Medvednice.

U naselju Bel Village sami birate svoju mjeru luksuza, ali bez kompromisa kad je riječ o kvaliteti života i stanovanja. Naime, svaka od 14 luksuznih vila opremljena je najnaprednijim suvremenim tehnologijama, štedljivim sustavima te sigurnosnim i smart home instalacijama, a vrhunska arhitektura s potpisom slavnog londonskog studija Chapman Taylor diše u ritmu prirode, jer je svaka vila osmišljena kao opuštajuća oaza elegantne hortikulture.

Vile za život kakav oduvijek zaslužujete

Tri tipa luksuznih vila omogućavaju vam da sami odaberete razinu luksuza i komfora za svoj najlagodniji svakodnevni život. Vlasnici vile Bel Jour praktički iz svog dnevnog boravka mogu uskočiti u vanjski bazen i iz njega se prošetati do svoje vlastite saune ili pak roštilja u prekrasno uređenom rajskom vrtu, a svaki član obitelji može birati želi li uživati u veselim zajedničkim trenucima ili će se osamiti uz dobru knjigu u svom vlastitom komadiću raja.

Vile Bel Paire su duplex vile s dva odvojena luksuzna stana simetričnog tlocrta na tri etaže, idealne za obitelji s djecom koja će imati obilje prostora za igru i jurcanje bez ugrožavanja privatnosti svojih susjeda.

Hedonizam bez kompromisa

Hedonisti među vama obožavat će svoj život u savršenom luksuzu vile Bel Ami s vanjskim i unutarnjim bazenom, prostranom spa zonom i unutarnjim uređenjem kao stvorenim za nezaboravna druženja i lude zabave u svako doba dana i godine.

Koja je vaša mjera luksuza? Ne morate odmah odlučiti. Jednim pozivom ili emailom dogovorite obilazak naselja Bel Village i dopustite svom novom domu da pronađe vas. 

Vidimo se u Mlinovima!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase