Noć vještica je pred vratima, a ako i vi volite tu “strašnu” večer, sigurno ste počeli razmišljati o prigodnom uređenju svog doma. Imamo nekoliko jednostavnih savjeta uz koje ćete osigurati sebi i svojim najmilijima zabavnu noć za pamćenje.

Dekoracije

Noć vještica prepoznatljiva je po narančastoj boji, a kada se želi zadovoljiti ideja tematskog uređenja uz istovremeno zadržavanje elegancije i luksuza u domu, potrebno je zadržati se na manjem broju boja. Crna i zlatna nepogrešiv su izbor. Ako već posjedujete neko zanimljivo zlatno ili crno posuđe, sada je idealno vrijeme da ga iskoristite. Čaše za vino, zlatni pladnjevi, vintage svijećnjaci i vaze neobičnih oblika idealno će se slagati s drugim dekoracijama karakterističnima za tu noć. Ako ste vični rezbarenju bundevi, sada je pravo vrijeme da iskoristite sav svoj kreativni potencijal!

Rasvjeta

Za stvaranje “jezivog” ugođaja poslužite se svjetlima. Ne smiju biti prenaglašena i prejaka, ali ipak trebaju ispuniti svoju svrhu da vaši najdraži ne borave u potpunom mraku. Možete se odlučiti za velike voštane svijeće postavljene u luksuzne svijećnjake i unutar bundevi ili decentne električne lampice promišljeno postavljene na pravim mjestima. Za slučaj da lampice ili svijeće nisu dovoljne, glavnu rasvjetu u kući postavite samo prigušenijom nego inače.

Hrana

Hrana je neizostavan dio svake zabave pa tako one i za Noć vještica. Tu se već možete opustiti i u potpunosti prepustiti mašti. Neka vaši sendviči, kolačići i naresci dobiju oči, lice, rogove… Ma sve vam je jasno! Idealna je verzija švedskog stola gdje svoja kulinarska remek-djela posložite na prigodno uređen stol. Poigrajte se pićima i odmaknite se od klasike; smislite neke nove koktele koji će vizualno biti usklađeni s temom. I za kraj, najvažnije, pobrinite se da vam nikako ne nedostaje slatkiša, svih vrsta i oblika. Vaša obitelj bit će zasigurno oduševljena.

Provedite strašno zabavnu večer u udobnosti svoje Bel Village vile!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase