Nakon toplih ljetnih dana, s dolaskom jeseni vrijeme je da se prilagodimo novim uvjetima te boravak i aktivnosti na otvorenom zamijenimo kućnim razonodama.

Oplemenite svoje kišne dane nekim zanimljivim i novim aktivnostima koje vam neće biti dosadne, a možda možete uključiti i sve ukućane. Evo nekoliko prijedloga!

Organizirajte ladice

Svi u kući imamo nekoliko ladica koje služe za bezbroj sitnica koje nam neće trebati, ali čine se bitnima. S vremenom, te se ladice pune i pune sadržajem do te mjere da više niti nema smisla otvarati ih. Izdvojite vrijeme i sortirajte sve. Bacite sve što niste nikad koristili niti ćete koristiti. Kako ih ne biste ponovno zatrpali, koristite se organizatorima za ladice.

Naučite neku novu vještinu

Kako se sve uvijek vraća u modu, sada su opet popularne neke stare vještine naših baka i djedova. Jesen je savršeno doba za ležanje pod toplom dekom, ali užitak je još veći ako je sami ispletete. Od jedne deke do novog hobija. Zašto ne? Potrebna je samo vuna, štrikaće igle, dobra volja – i možda neki dobar tutorial na internetu.

Obiteljski portret

Dok kiša lije i djeca ne mogu boraviti na otvorenom, potrebno je osmisliti neke zabavne aktivnosti kako bismo im skratili vrijeme. Kad uobičajene igre dosade, poslužite se trikom i organizirajte “igru kreiranja obiteljskog portreta“. Vi ćete napokon dobiti savršenu fotografiju cijele obitelji, a djeca će se zabaviti. Poigrajte se s odjevnim kombinacijama, pozama za fotografiranje i uživajte u trenucima provedenima s najmilijima.

Redizajnirajte prostor

Ne morate ulagati mnogo novaca da preuredite prostor, dovoljno je samo malo napregnuti mišiće i poigrati se s postojećim namještajem u kući. Metar u ruke prije negoli krenete premještati namještaj jer nema gorega od prevelikih komada namještaja u skučenom prostoru.

Na kraju dana, nema ništa loše u tome da kišno vrijeme provedete u odmoru i bez ikakvih planova jer svima nam treba vrijeme koje ćemo posvetiti sebi. Bel Village vila prepuna je prekrasnih kutaka u kojima ćete to moći učiniti!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase