Zrake sunca prodiru kroz prozore, lagano se budite iz sna, vrijeme je za početak još jednog lijepog dana u šarmantnim Mlinovima...

Svi mi imamo svoje male rituale koji nam pomažu da lakše zaplovimo u novi dan i nove radne pobjede, a u Bel Villageu ćete brzo otkriti svoje najdraža mjesta za njih. Neka vam svako jutro bude savršeno i ispunjeno sitnicama koje život znače!

Malo vježbe za dobro jutro

Ne možete započeti dan bez razgibavanja i tjelovježbe? Bez brige, Bel Village je pun kutaka idealnih za svakodnevne zdrave rituale. Meditacija na krovnoj terasi s lijepim pogledom ili vježbanje joge u uređenom zelenom vrtu samo su neke od opcija koje će vam se zasigurno odmah svidjeti.

Želite pravo razbuđivanje? U dvorištu vile čeka vas bazen koji je tu da vas dobro osvježi i brzinski ukloni drijemež s očiju. A ako vam se brčkanje u bazenu izjalovilo zbog kiše ili hladnog jutra, uvijek se možete zaputiti u svoje moderno uređeno kupatilo i nagraditi se malim wellness tretmanom u vlastitoj režiji.

Oni koji pak preferiraju malo “žešći” trening, jutro će provesti u svojoj kućnoj teretani opremljenoj svime što je potrebno za tesanje mišića i održavanje tjelesne forme. Prostora u vili za sve vaše sprave i spravice ionako imate i više nego dovoljno.

Po doručku se dan poznaje

Bez ikakve sumnje, doručak je mnogima najomiljeniji jutarnji ritual, a u Bel Village vili on postaje poseban doživljaj. Prostrani šank poslužit će vam kao idealno mjesto za slaganje ukusnih sendviča, miksanje zdravih smoothieja ili pripremu omiljenih pahuljica. Okupite svoje najmilije u velikoj luksuznoj blagovaonici i neka jutarnja gozba započne!

I ne, nismo zaboravili na ritual bez kojeg mnogi uopće ne mogu zamisliti početak dana: opušteno ispijanje šalice kave ili čaja. Blagovaonica, terasa, vrt, pa čak i krevet – odaberite kutak koji vam najbolje odgovara i prepustite se guštanju u omiljenom napitku dok čitate najnovije jutarnje vijesti, planirate dan pred vama ili jednostavno uživate u miru i tišini.

Pronađite pravo mjesto za svoj najdraži ritual i prepustite se jutarnjoj idili u Bel Villageu!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase