Poznato je kako odnosi na daljinu mogu biti složeni, osobito tijekom blagdana kada vrijeme želimo provesti u društvu obitelji i prijatelja.

U naselju Bel Village koje broji 14 luksuznih vila, takvim problemima dolazimo na kraj. Privatnost, luksuz, suživot – idejna je misao duplex vila Bel Paire koje su odlično rješenje za sve obitelji i ljude koji sreću pronalaze u zajedništvu.

Život u duplex vilama osigurava komfor i privatnost unutar vlastita četiri zida, a zbog posebnosti tlocrta koji uključuje dva zasebna stana na tri etaže, možete u neposrednoj blizini dijeliti lijepe trenutke s obitelji, prijateljima i dragim ljudima.

Rođendani, različite proslave, Božići i domjenci u duplex vilama posebno su iskustvo. Terasa i prostor za roštilj, zelene površine i mjesto za zabavu najmlađih samo su djelić pogodnosti koje donosi život u arhitektonskim “sestrama blizankama” s potpisom slavnog londonskog studija Chapman Taylor.

Kad imamo mogućnost odabira, sve se čini jednostavnijim. Hoćete li organizirati zajedničku večer uz društvene igre, kućno kino, karaoke ili pak rezervirati vrijeme samo za sebe uz omiljenu knjigu ili seriju – izbor je na vama! A ako ste se odlučili za druženje, u vilama Bel Paire nema potrebe za dugotrajnim planiranjem i organizacijom jer dobro društvo je odmah tu, u susjednom stanu!

Često ste odsutni zbog posla, a za korištenje “baka servisa” morate inkomodirati ili djecu ili vlastite roditelje?! Ne nužno, u duplex vilama nitko ne mora biti u nezavidnom položaju ako vam dragi i pouzdani ljudi žive u neposrednoj blizini.

Dobra kapljica vina najbolje ide uz ukusnu fetu sira, čaša pjenušca nepotpuna je bez slatke jagode, voće se savršeno sljubljuje s rastopljenom čokoladom…

Neke stvari jednostavno idu bolje u paru, a život u duplexu će vam to i dokazati!

Posljednji članci

28.09.2020

Kako održavati vrt u jesen

14.09.2020

Kuhinjski gadgeti za modernu svakodnevicu

28.08.2020

Aromaterapija za vašu Bel Village kupaonicu

10.08.2020

Ljetni kokteli za uživanciju pored bazena