Summertime and the livin' is easy, kaže refren evergreena koji najbolje opisuje ljetnu uživanciju kakvu si možete priuštiti u svojoj Bel Village vili...

Buđenjeeeee!

Ne živcirate se, čak ni ne “snoozate” alarm na svom mobitelu jer jedva čekate plivati u svom prekrasnom bazenu. Dok upijate vitamin D pod zrakama prvog jutarnjeg sunca, na svojoj veeelikoj vrtnoj terasi cijedite naranče te odmorni i svježi započinjete novi ljetni dan. Dok sunce još nije nemilosrdno visoko na nebu, koristite trenutak i penjete se na krovnu terasu. Vrijeme je za jutarnju jogu, a nakon pozdrava suncu trebate samo odabrati kojom aktivnošću želite ispuniti dan. Možda da hladovinu potražite na planini? Medvednica vam je tu, kao na dlanu. Planinarite, biciklirajte, trčite… ili vježbajte u teretani svoje vlastite vile jer za aktivan život vi više doslovno ni ne morate napuštati ugodu svog prekrasnog doma… ili se jednostavno nastavite odmarati pod suncobranom kraj vašeg bazena. Uostalom, vi ne dugujete nikome ikakva objašnjenja kako i zašto provodite svoje slobodno vrijeme.

Ručaaaaak!

Vrijeme je ručka. Možda poželite pozvati prijatelje na roštiljanje u svom prostranom vrtu koji ljeti naprosto pršti bojama rascvalog cvijeća. Možda ćete se okušati u pripremi nekog jako kompliciranog jela jer u svojoj kuhinji za prave chefove si to napokon možete dopustiti. A možda želite da danas vas poslužuju i, za promjenu, vama ugađaju? Nema problema, u neposrednoj blizini vaše vile nalazi se niz vrhunskih restorana za svaki ukus!

Tuluuuuum!

Nakon poslijepodnevnog odmora u savršeno rashlađenoj i savršeno prostranoj spavaćoj sobi, vrijeme je da razmislite kako želite provesti večer. Romantična večera za dvoje na krovnoj terasi? Nezaboravni tulum u vrtu? Ljenčarenje uz televizor ili uživanje u glazbi koja dopire iz savršeno ugođenog razglasa? Možda još mao plivanja pod mjesečinom i zvijezdama? Samo birajte, jer u vašoj vili na Mlinovima svake nove večeri sanjate svoj vlastiti san ljetne noći.

Ljeto je i život je lak. I ugodniji nego što se se ikad usudili zamišljati!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase