Razmišljate o kupnji ili gradnji nekretnine u Zagrebu? Prvo posjetite Bel Village!

Od otvaranja naselja Bel Village za javnost, interes za luksuznim vilama na obroncima Medvednice ne jenjava, ali nekoliko budućih savršenih domova još uvijek čeka svoje vlasnike… Možda baš vas?

Bez obzira živite li sami, u paru ili s brojnom obitelji, ne sumnjamo da ćete u naselju Bel Village pronaći vilu baš po svojoj mjeri. Naših 14 vila, naime, arhitekti slavnog londonskog studija Chapman Taylor projektirali su vodeći računa o svim potrebama suvremenog urbanog života sa svim različitostima koje on podrazumijeva.

Na raspolaganju vam stoji tri tipa luksuznih vila: vile Bel Ami s unutarnjim bazenom, vlastitom teretanom i raskošnim prostorima za zabavu kao stvorene su za svakodnevno uživanje u hedonističkom stilu života, vile Bel Jour s vanjskim bazenom i saunom na svakom koraku i u svako doba dana nude ugodu i udobnost te su idealne za parove i mlade obitelji, dok su duplex vile Bel Paire prave oaze mirnog obiteljskog života u okrilju podsljemenskog zemaljskog raja. 

Uostalom, uvjerite se sami! Vaš domaćin Sven-Uwe Ernst rado će vas povesti u šetnju naseljem u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled i pokazati vam vile koje ćete poželjeti nazvati svojim novom domom.

Dogovorite obilazak na info@belvillage.hr ili +385 99 6677111 i bez obaveza svratite na prvo dobrosusjedsko druženje!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase