Dobrodošli u svoj najbolji život!

Dobrodošli u Bel Village, vaše luksuzno naselje od četrnaest vila u prestižnom zagrebačkom kvartu Mlinovi

Ne sanjajte, to je vaš novi dom

Dobrodošli u Bel Village, vaše luksuzno naselje od  četrnaest vila u prestižnom zagrebačkom kvartu Mlinovi. Uživajte u pogledu na brežuljke Medvednice i započnite dan plivajući u svom bazenu. Dok ispijate prvu jutarnju kavu okupani mirisima aromatičnog vrta koji bude sva osjetila, dopustite nam da vam ispričamo našu priču o uspjehu.

Ekipa koja stoji iza projekta Bel Village, svoje znanje i ambicioznost dokazala je za mnoge iznenađujućim, ali nama itekako očekivanim golemim uspjehom koji smo – u suradnji s našim lokalnim partnerom Ivanom Pulićem – polučili izgradnjom kompleksa luksuznih stanova Bel Étage u Splitu, na južnom dijelu plaže Žnjan. Unatoč silnim preprekama koje smo morali preskočiti do realizacije našeg splitskog sna, 44 luksuzna stana su rasprodana, a Bel Étage je odmah po otvaranju svojih vrata postao sinonimom za luksuzan život u Splitu.

Novi izazov pronašli smo u zagrebačkim Mlinovima, gdje smo se zaljubili u otpisani i već zaboravljeni projekt luksuznih stambenih vila na zagrebačkim Mlinovima koji smo pošto-poto odlučili ne samo vratiti u život, već od njega napraviti još jednu inspirativnu priču o uspjehu.

Naša priča o uspjehu sad je vaša priča o životu u vrhunskoj arhitekturi s londonskim potpisom, interijerima s opremom najprestižnijih svjetskih proizvođača, najnaprednijim tehnologijama i štedljivim sustavima, sigurnosnim i smart home instalacijama uz koje sretno i opušteno živite svoj najbolji život.

 

Uživajte u svojoj priči o uspjehu, dobrodošli u Bel Village!