Udobnost življenja u okruženju najmodernije tehnologije... Bez sumnje, Bel Village osvojit će vas na prvu svojim konceptom luksuznog stanovanja u 21. stoljeću!

Inteligentna rješenja za moderno stanovanje

Pametne kuće već su neko vrijeme s nama, ali Bel Village cijelu ideju modernog življenja diže na jednu višu razinu. Magično ime je Gira KNX –  napredan high-tech sustav kućne automatizacije koji omogućuje lako i jednostavno upravljanje grijanjem, ventilacijom, osvjetljenjem, zaštitnim programima te ostalom opremom i uređajima u domu. Ukratko, u Bel Villageu ćete se osjećati kao da ste u nekom futurističkom filmu!

Za maksimalnu udobnost svakodnevnog boravka pritom brinu pomno odabrana i pouzdana inteligentna rješenja za grijanje i ventilaciju. Viessmann bojleri, Jaga grijači, Danfoss podno grijanje, Mitsubishi klime i MAICO ventilacija samo su neki od sustava vrhunskih performansi koji će stvoriti najbolju moguću atmosferu u četiri zida u svako doba dana i noći.

 

I bazeni mogu biti pametni

U našim vilama i bazeni su – pametni!  Svi bazeni dolaze s RGB rasvjetom koja je povezana sa smart home sustavom, a oni vanjski opremljeni su preljevnim rubovima koji osiguravaju stalnu čistoću vode. Grijanje unutarnjih bazena također je integrirano u pametne sustave, a opremljeni su i sustavom za plivanje kontra struje te whirlpool opremom. Za čistoću će se pak pobrinuti robotski čistači koji će “izglancati” dno i stijenke bazena. Uistinu cool, zar ne?

 

Dizala i prozori s high-tech dodirom

A nakon osvježenja u bazenu do željenog kata vaše vile odvest će vas energetski učinkovita i zvučno izolirana dizala. U vilama su ugrađena moderna SYNERGY Blue dizala kompanije Thyssen Krupp  koja su svoju hrvatsku “premijeru” imala upravo u Bel Villageu, a specifična su po tome što mogu reciklirati energiju i vratiti je u energetski sustav. Pojedine vile imaju SYNERGY S1 dizala, koja se diče nagradom za najbolji dizajn na natječaju čikaškog Muzeja arhitekture i dizajna.

Dodir napredne tehnologije nije zaobišao ni prozore, koji su izrađeni od troslojnih laminiranih hrastovih i borovih profila proizvođača HOLZ-SCHILLER, dok izvrsnu izolaciju omogućuju visoko učinkoviti aluminijski sustavi tvrtke Gutmann. Sve to dolazi sa skrivenim sustavima za otvaranje i zatvaranje te ugrađenim roletama na motorno pokretanje. Vrhunska tehnologija stanuje s vama u Bel Villageu i najbolji je “cimer” kojeg ćete imati!

 

Čuda moderne tehnologije savršeno su uklopljena u životni prostor vila u Mlinovima gdje budućnost nije iza ugla, već je odavno stigla i služi samo vama!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase