Svi ljubitelji nižih temperatura, zamamnih boja pa čak i kiše, u jesen dolaze na svoje. Kako bi vam slobodno vrijeme koje ćete provesti kod kuće bilo još ugodnije i kvalitetnije, imamo za vas nekoliko prijedloga kako doživjeti čari jeseni unutar svoja četiri zida.

Opuštanje u dnevnoj sobi

U hladnijim danima toplina doma ne očituje se samo u temperaturi, nego i u detaljima zbog kojih ćete još više uživati u toplom čaju dok kroz prozor gledate magični zalazak sunca. Vrijeme je da morske detalje i vesele boje zamijenite prirodnijim, neutralnijim tonovima koji su karakteristični za ovo doba godine. Opskrbite se mekanim jastucima i toplim pokrivačem ispod kojega se možete ušuškati i opustiti uz uzbudljivu knjigu ili zanimljiv film dok se u pozadini čuje ugodno kucanje jesenske kiše o prozorsko staklo.

Kupaonica kao mirisna oaza

Osim dekoracijama, jesen u vašem domu možete oživjeti i mirisima. Ispunite svoj dom kombinacijama mirisa cimeta, vanilije, karamele ili bundeve, a posebnu pažnju posvetite kupaonici koja lako može postati vaša jesenska oaza mira. Zapalite mirisne svijeće ili u asortiman kupaonice dodajte mirisne štapiće, napunite kadu i podignite uživanje u kupkama na najvišu razinu.

Jesenski specijaliteti na kuhinjskom stolu

Blagodati prirode u jesen nepresušan su izvor inspiracije za najukusnije kulinarske specijalitete. Opskrbite se sezonskim namirnicama i okušajte se u izvedbi vama najzanimljivijih ili najprivlačnijih jesenskih recepata. Oduševite sebe i svoje ukusnim kesten pireom, toplom juhom od bundeve ili se zabavite smišljanjem novog jela s gljivama.

Ured za hobije

Kako više vremena provodimo u zatvorenom, jesen predstavlja idealnu priliku za istraživanje novih hobija i otkrivanje skrivenih talenata. Okušajte se u aktivnostima koje vas privlače, ali dosad niste za njih imali vremena ili dovoljno motivacije. Pokušajte pisati, crtati ili slikati inspirirani jesenskim detaljima, ugođajem i neodoljivom paletom boja. Tko zna, možda u vama leži pravi umjetnik, a da to niste ni znali!

Prepustite se jesenskoj čaroliji i uživajte u udobnosti koju pruža Bel Village!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase