Svugdje je lijepo, ali doma je najljepše, rekli bi naši stari - i tu se potpuno slažemo! Pogotovo ako je vaš dom jedna od Bel Village vila koje nude pregršt savršenih kutaka za opuštanje, odmor duha i tijela te postizanje pravog zen trenutka. Istražimo ih zajedno!

Sauna

U bilo koje doba godine, boravak u sauni je idealan način da stvorite svoj mir i nagradite osjetila. Osim što će vas opustiti do maksimuma, blagotvorne pare pospješit će vaš imunitet, osloboditi vas toksina i održati dobru prokrvljenost tijela. Win-win situacija!

Dnevni boravak

S vremena na vrijeme, dovoljno je (štoviše, poželjno!) opustiti se uz dobar film ili seriju, s omiljenim pivom u ruci i punom zdjelom grickalica u krilu. Prostrani dnevni boravak Bel Village vile jednostavno poziva na višesatno “binđanje” omiljenih sadržaja na što većem ekranu i uz savršen zvuk. Klasika, rekli bi neki, ali klasika s dozom istinskog luksuza!

Kupatilo

Opskrbite se mirisnim solima, zapalite aromatične svijeće, pripremite toplu kupku i preselite se na sat ili dva u svoje raskošno, prostrano kupatilo. Sviđa vam se ideja? Naravno, nismo niti sumnjali.

Bazen

Zamislite ovakav početak dana: izlazite iz svog luksuznog dnevnog boravka, zakoračite u dvorište i, hop, samo skočite u bazen koji je odmah tu, ispred vas. Jutarnje brčkanje će vas dobro osvježiti i u trenu napuniti energijom, a cijeli postupak slobodno ponovite i tijekom dana.

Krovna terasa

Ako volite odmor na otvorenom, uz cvrkut ptica i s nježnim dodirom sunca na licu, ne trebate ići dalje od svoje krovne terase. Uživajte u pogledu, uhvatite dobar kadar fotoaparatom i slobodno se malo pohvalite prijateljima na Instagramu. Terasa je i idealno mjesto za čitanje dobrog štiva, vježbanje joge ili obično ljenčarenje u ležaljci sa slušalicama na ušima iz kojih dopire najdraža glazba. Kad je o opuštanju riječ, izbor je uvijek i jedino na vama.

Kuhinja

Opušta vas kuhanje? Bel Village je mjesto stvoreno za vas! Moderno opremljena kuhinja spremna je za sve vaše kulinarske avanture i eksperimente, a prostrani šank savršeno će vam poslužiti za pripremu i rezuckanje namirnica, ali i uživanje u ukusnim rezultatima vašeg truda. Bon appétit!

Vrt

Svaka Bel Village vila okružena je vrtovima i zelenilom, što će posebno cijeniti oni koji se vole opustiti uz vrtlarenje i sađenje sadnica. Napravite svoju malu zelenu oazu i gledajte ponosno kako u njoj niču plodovi vašeg rada.

Soba za hobije

U Bel Villageu prostora ne nedostaje, što znači da možete bez problema odabrati neku prostoriju i preurediti je u mjesto koje će biti namijenjeno samo i jedino za vaše hobije. Uredite svoj slikarski atelje, kutak za vježbanje, sobu za igranje videoigara ili nešto drugo po želji i prepustite se svakodnevnom uživanju u onome što vas najviše veseli.

Opustite se i zaboravite na sve brige, sada ste u svom Bel Villageu!

Posljednji članci

Zagreb
30.05.2022

Idemo na zagrebačku špicu!

28.05.2022

Isplanirajte savršen piknik u prirodi

29.04.2022

Idealni hobiji za proljetno vrijeme

15.04.2022

3 praktične ideje za uskrsne ukrase